© Hellbergs Begravningsbyrå - 2012 -
Hem Allt under samma tak Information Svar på vanliga frågor Annonser Kontakt

Minnesstund

Vi kan i vår egen minnesstundslokal ta emot upp till 25 personer. Här i ”Minnenas rum” samlas ni, äter på klassiskt porslin vackert uppdukat i hemtrevlig miljö. En stund i gemenskap med skratt och gråt, berättelser från förr avlöser varandra, man umgås och minns det fina man upplevt tillsammans. Vi hjälper er med allt från kaffebröd till full middag. Vi har ordnat minnesstund med allt från raggmunk till smörgåsbord…

Musik - Sång - Instrument

Att välja musik är inte det lättaste. Vi har mycket bred erfarenhet av musik i nästan alla former. Ta möjligheten att spegla din nära och käras musiksmak och favoritmelodi. Vi har tillgång till proffessionella solister och musiker som hjälper er göra detta till en fin stund. Ni kan även låta musiken framföras av originalartisten via CD spelare.

Familjejuridik

Hos oss behöver du inte lämna huset för att få hjälp med det juridiska. I våra lokaler huserar en juristbyrå som kan hjälpa er med allt som rör bouppteckning, arvskiften, testamenten, gåvobrev med mera. Oftast kan ni träffas redan vid ert första besök om ni så önskar.

Allt under samma tak

Erfarenheten visar att de flesta vi möter vill ha så få kontakter som möjligt i denna svåra stund. Därför har vi samlat kompetensen under ett och samma tak.Vi hjälper er med allt från första begravningssamtalet via begravning, musik och minnesstund till bouppteckning och verkställt arvskifte.

Min Önskan

Att fylla i dokumentet är kanske i första hand en omtanke om anhöriga och vänner. Att inte lämna dem i osäkerhet den dag då du inte längre kan ge uttryck för din önskan själv. Min Önskan tar upp ett stort antal frågor, från organdonation, gåvor och testamente till val av gravplats och hur du kan vara klädd i kistan.  Känner Du dig osäker på hur Du fyller i hjälper vi dig gå igenom frågorna. Välkommen in att hämta Ditt exemplar eller ladda ner nedan,
Ladda ner här Länk till hemsida
Värdighet - valfrihet - värme
Allt under samma tak